måndag 16 juli 2012


På stranden idag kl. 17.30. 18 grader varmt, soligt och vindstilla!

Det har varit underbart väder hela dagen. Fort för att handla och sen full fart till stranden! Sol och bad hela dagen, kan det bli bättre?!?
Vi hade också besök av Viking, en ung Rottis. Viking och Juni lekte hela dagen, Juni hade inte ens tid att bada. Men, senare så simmade hon och den här gången simmade hon riktigt långt ut utan att Agnes var med henne.
Massor av släktingar och hemmagjord pizza på murakkan, mums! Vi gick hem först efter 19.00 och sen var hundarna helt slut... Även fast de egentligen inte har "gjort" något särskilt idag...


Igår tränade vi Sök.
Pantern, repet och Hunden gömdes i skogen. Ganska långt bort från mig och inom ett ganska stort område. Billy fick börja, men sprang till mig istället och hoppade upp i famnen.
Juni släpptes och sprang iväg för att söka och då blev det även full fart i Billy. Han behöver lite "draghjälp" och sedan söker han glatt!
Juni hittade repet och sedan bands hon och Billy och Agnes släpptes. Hon hittade Pantern. Det sista föremålet fick hundarna söka tillsammans och det blev Juni som hittade Hunden.

Imorgon är det lovat sol, så vi är på stranden hela dagen igen. Sedan kanske lite träning på kvällen när det är svalare. 









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar