torsdag 4 augusti 2011

Agility och eksem.

Idag har vi varit på återbesök hos vetten med Lycka för att kolla hennes knä. Knäet var ej svullet längre, men eftersom Lycka har haltat lite så ska hon gå i koppel 3 dagar till och sen ska hon få börja vara lös igen. Det är skönt att veta att allt är som det ska med Lycka!

Efter vetbesöket så passade vi på att gå till bruksisplan för att Doris skulle få träna agility. Hon fick träna Hopp, Tunnel, A-et, Bommen och Slalom. Först tränade hon på hindrena ett i taget, men sedan fick hon springa bana några gånger. Och hon är verkligen entusiastisk! Men, man märker att hon fortfarande är ung eftersom hon blir trött fort. Inte i kroppen utan i knoppen!
Ruben var också väldigt pigg och entusiastisk idag och han ville också träna agility. Han fick springa Tunnel, både rak tunnel och tunnel som vi hade "böjt". Åh, vad han tyckte det var roligt!
Lycka fick ju tyvärr bara titta på idag...

Häromdagen upptäckte vi att Lycka har fått våteksem även på nacken och en bit på ryggen. Så nu är hon rakad och ser lite "skabbig" ut! Men, vi baddar med Alsolsprit varje dag så nu ser det torrt och fint ut. Det enda tråkiga är ju att det inte blir något bad för Lycka, troligtvis inte något mer den här sommaren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar