fredag 6 juli 2012

Sol, värme och bad!


Vädret har hittills varit fantastiskt; Sol och varmt! Vi är nere vid stranden varje dag och har ju blivit lite solbrända...
Agnes och Juni tränar markeringar, Agnes dubbelmarkeringar och Juni enkelmarkeringar. Agnes är så ivrig och har svåra problem med stadgan!
För Juni går det lite bättre; Hon sitter kvar och väntar tills hon ser vart dummyn landar.
Avlämningarna går bättre nu. Agnes har ju en förmåga att gå iväg med dummyn, men nu börjar hon komma till ass med dummyn för att sedan få en godisbit som belöning. Fortfarande så måste ass stå vid strandkanten för att möta upp Agnes. Lycka gjorde på samma sätt, hon ville också gå iväg med dummyn i början, men vi tränade på samma sätt; Ass vid strandkanten för att sedan gå längre och längre bort och det funkade jättebra!
Med Juni har jag tränat på samma sätt, med ass vid strandkanten och igår gjorde hon ett genombrott; Ass stod en bit bort och Juni sökte upp henne för att avlämna dummyn!


Billy har hoppat upp på bordet vid stranden. Bordet är högt, men han har inga problem med det. Smidig är han!
Han är inte så intresserad av vattnet, han brukar bara gå i en bit för att svalka av sig. Vi får se om han tar mod till sig och simmar.
Billy springer mest omkring i skogen och gillar det jättemycket!

I onsdags hade vi besök av Cecilia och Erika. Vi satt såklart ute på stranden och njöt av solen.
Igår kom Elouice till stranden med blandisen Kiara. Kiara har också, såsom Billy vinthund i sig så det är full fart på henne hela tiden.
Hon och Billy sprang tillsammans en stund, men det var mest hon och Juni som lekte.


Agnes är inte ute och simmar om man inte kastar i något som hon får apportera. Juni, däremot, hon brukar simma omkring, bara för att simma.
Här har hon simmat och tar en vilopaus. Handduken är fuktig och hon tyckte det var så skönt att ha den över sig pga värmen.


                                                 Agnes har fått syn på burken med levergodis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar